Bli Botaniskas Vän

Vi vill bjuda in ännu fler att upptäcka trädgårdens rikedom.

Sätt in 175 kronor för enskild medlem eller 275 per par på vårt plusgiro 62 81 20-8 eller Swisha 1234 19 47 42 och ange namn, adress mm. Klicka på den gula solen, Bli Botaniskas vän, så skickar vi hem medlemskort, Vänblad och nyhetsutskick till din e-mail. Det går också bra att direkt bli medlem i Botaniskas butik.

Många vill också ge en gåva till Botaniska eller ge bort ett medlemskap. Om du klickar på denna raden kommer du till vår sida för gåvor.

Genom tiderna har många personer donerat till Botaniska via oss, för att veta mera klicka på denna raden.

FÖRENINGENS SYFTE ÄR ATT GE VÄXTKRAFT TILL BOTANISKA TRÄDGÅRDENS FORTSATTA UTVECKLING.

I medlemsskapet ingår bl.a.
– Vänbladet med aktuell information 4 ggr/år
– Ett flertal intressanta erbjudanden från våra partners
– Erbjudanden om resor i föreningens regi
– Botaniska trädgårdens årsprogram hem i brevlådan
– Gå gratis på Botaniska trädgårdens visningar
– Möjlighet att köpa unika lökar
– Julfest
– Carl Skottsbergsföreläsning – över ett botaniskt eller hortikulturellt ämne
– Ett antal nyhetsutskick per år

IDAG BESTÅR FÖRENINGEN AV 7 000 MEDLEMMAR.

Vi som är Vänner har redan upptäckt vilket paradis Botaniska trädgården är, vilken glädje det ger att delta i aktiviteter och dela gemenskapen med andra. Man kan också njuta av trädgården alldeles för sig själv, i sitt eget sällskap. Det finns så mycket positivt för den som vill njuta av Botaniska och samtidigt göra en välgärning för den.

TACK FÖR DIN VÄNSKAP

Jag vill rikta ett stort tack till alla medlemmar  för att ni så troget stödjer vår förening och därmed Botaniska Trädgården. Varje medlemsskap betyder väldigt mycket för trädgården och samtidigt får du som medlem en mängd fördelar.

Under 2022 har vi mycket fint att se fram emot i Botaniska med fantastiska möjligheter att uppleva trädgårdens alla sevärdheter. På vår och Botaniskas hemsida kan du följa vad som händer i trädgården och glöm inte heller att lyssna på Trädgårdspodden, som sponsras av Vännerna.

Vi ses i Botaniska!

Claes Grill / Ordförande

Genom åren har vi tillsammans gjort många olika insatser för att informera om vår  förening. Dels genom att vara aktiva i trädgården och informera besökare, dels genom  externa aktiviteter. Med dessa insatser håller vi ungefär samma medlemsantal, runt 7 000, genom att vi får  lika många medlemmar som de 300 vi av olika orsaker tappar varje år. 
Vi skulle kunna nöja oss med det, men vi tror att det finns fler bland de 600 000 som varje  år besöker Botaniska, som också vill vara med och stödja, om de bara kände till vår förening och vilken nytta vi gör.

Informera vänner eller ge bort ett medlemsskap som present.

Trädgårdsvärdar 

Alla ni som ”tjänstgör” som Trädgårdsvärdar spelar en viktig roll i att värva nya  medlemmar.
Genom alla möten med besökare kan ni informera om föreningen och direkt på plats värva nya medlemmar.
Vill du hjälpa till? Alla goda krafter är välkomna!
Kontakta Margaretha Dahlström, som är samordnare, eller Grindstugan på info@botaniskasvanner.se med din fråga eller idé, så lotsar vi dig till rätt person. 

Om vi alla medlemmar ”värvar” en ny medlem var, blir det ett rikt tillskott  till Botaniska på många sätt!

Rulla till toppen