Värvningskampanj!

Fasadvepa

Nu hänger vår nya vepa på fasaden till en av grindstugorna, och därmed går startskottet för vår värvningskampanj! Temat är “Din blomstertid nu kommer” – i vår underbara Botaniska trädgård kan alla möta en ny blomstertid och genom medlemsskap i vänföreningen blir glädjen och gemenskapen med trädgården ännu större.

Alla kan hjälpa till!

Tänk om vi alla som redan är medlemmar kan påverka någon eller några i vår vänkrets att bli medlemmar? Vilken skillnad vi skulle göra. Vi har nya broschyrer och ett vykort som man kan ge bort till vänner och bekanta. Där står hur man blir medlem. Material finns i butiken och skulle du sakna något så hör av dig till Grindstugan genom info@grindstugan.se

Under helger när det väntas mycket folk till trädgården så ser du också våra Trädgårdsvärdar, oftast i entrén. De har material att dela ut och genom dem kan dina vänner bli medlemmar direkt på plats i trädgården.

Sprid budskapet!

Om du är med i Facebook kan du dela det här inlägget med en personlig kommentar, det finns affischer att sätta upp på till exempel din arbetsplats. Fråga Grindstugan om du vill ha affischer. Och framför allt – njut av den analkande sommaren i vår fantastiska botaniska trädgård!

Trevlig sommar önskar Styrelsen!

Skärmavbild 2016-04-05 kl. 20.32.42

Share