Vännerna stöttar Trädgårdspodden

Botaniska har som en del i sitt uppdrag att sprida kunskap om odling, biologisk mångfald och allt annat nyttigt och roligt som kommer med trädgården. Ett sätt att göra detta är genom den mycket trevliga och lättillgängliga Trädgårdspodden. Vem som helst kan lyssna – när som helst – hur många gånger som helst!

Det är chefsträdgårdsmästare Anders Stålhand och botanist Åsa Krüger som är programledare. Tillsammans tar dem oss lyssnare till olika platser i Botaniska, också sådana ställen som vi besökare vanligtvis kanske inte har tillgång till.

Oavsett om man har nära till Botaniska eller kanske aldrig får möjlighet till ett besök – genom podden kan alla uppleva känslan av vår fantastiska Botaniska trädgård. Under 2017 är Vännerna med och stöttar produktionen med ett ekonomiskt bidrag. Vi ser det som ett sätt att hjälpa Botaniska i sitt uppdrag att sprida glädje, kunskap och inspiration till alla som gillar trädgård. Samtidigt når vi ut med information om Vänföreningen till alla lyssnare (förra året var det ca 35 000 “lyssningar” på podden!).

Du har väl lyssnat på Trädgårdspodden? Klicka på länken så kommer till Botaniska Trädgårdspodden >>

Share