Ömsom sol, ömsom regn…

Lisebergs Trädgårdsdagar 2012 blev en blöt, blåsig och solig tillställning. Många volontärer ställde upp på ett fantastiskt sätt under de fyra utställningsdagarna, och vi fick tillfälle till trevliga samtal med både nya och gamla vänner. På söndag eftermiddag räknade vi in 20 nya medlemmar! Alla hälsas varmt välkomna till vår förening.

Trädgårdsdagarna på Liseberg startade den 10 maj. Många var nyfikna på Botaniskas Vänner och vår verksamhet. Den höga gröna banderollen gjorde det lätt att hitta till oss bland stånden en bit in i parken.

Helgen bjöd på bättre väder och fler besökare. Många var redan medlemmar i Botaniskas vänner. Birgitta Hägg och Sölve Kajanus berättar om trevliga samtal med mycket beröm och uppskattande ord både om Botaniska trädgården och vänföreningens arbete.

Pin med vattenkannan, den nya boken om vänföreningens 25-åriga historia och ett nytt underlägg med växter från trädgården var extra presenter till dem som blev nya medlemmar under Trädgårdsdagarna. Magnus Neuendorf berättar gärna om både växter och vänföreningen.

 

Under Trädgårdsdagarna kunde man bli medlem direkt och det var det flera som nappade på. Annika Eriksson representerar verksamheten i Grindstugan och håller bland annat ordning på vårt stora medlemsregister. En fantastisk insats!

Share