Julfest 3 december

Alla medlemmar med familjer är varmt välkomna till vänföreningens traditionella julfest tisdagen den 3 december, kl. 17:00-20:00.
Vi bjuder på glögg, pepparkakor och traditionell musik-underhållnig i personalbyggnaden (det gröna huset med träribbor strax nednför växthusen).

Lotterier med fina priser, de populära guidade turerna i växthusen som rymmer 4.000 olika växtarter, bl.a. Sveriges största samling av tropiska orkidéer.

Guidningarna genomsförs som tidigare av trädgårdens duktiga medarbetare. Biljetter till guidningarna kan du hämta när du kommer (begränsat antal biljetter), de brukar gå åt snabbt så “först till kvarn” gäller.

Botaniskas butik är öppen hela kvällen och för medlemmar har butiken ett erbjudande, “20% på hela sortimentet mellan kl. 17-20”. Passa på att göra dina julklappsinköp och glöm inte medlemskortet, samt visa det när du kommer till kassan.

På plats i butiken finns trädgårdsmästare Oscar Björn som skapar julgrupper med amaryllis och hyacinter, samt berättar om hur man tar hand om sina julväxter på bästa sätt. Dessutom erbjuder butiken 30% rabatt på varor med Botaniskas logotyp, såsom kepsar, sittdynor, vattenflaskor mm.

Några av butikens leverantörer kommer att bjuda på smakprover samt visa upp sina produkter.

Varmt välkomna!
Share